بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

asdfghjkl

okayy murid-2 , hari ni cikgu nak cerita kat kamu pasal ex husband cikgu .
nama dia NASRUL HUSAINI ,
kayy-2 , story beginning :
 
nasrul , okayy , seriously aku Be Honest kat sini ,
nak tahu takk ?
time kita baru jeh clash tu kann ?
kau tahu tak aku rasa apaaa ?
mestilah tak tahu kann ?
yang kau tahu , kentot kari kau tu jeh :P
lekk-2 . aku tak nangis langsung weh !
okay , aku tahu kau pun tak nangis kan ? --'

pastu tadi , petang kita chat kan ?
aku rasa macam takde pape , NOTHING kat otak aku ni .
idk why i'm being like this -..-
pastu aku offl , kakak aku dah balik ,
dah lepas maghrib tu , aku onl balik . aku tengok nama kau kat chat tu .
tiba-2 nama kau tak ada , wt* !
haihhh , dalam hati aku , dah BLOCK lah tu --'
aku try search nama kau , jumpaaaa :D
aku semangat lah click nama kau tu , ingat boleh tengok muka kau for the last time ,
tapi tak dapatttt :( :(
 
okayyy , since dari tu aku dah start sedihh , menyesal , semua ada ah .
AKU RINDU GILAAAAAAAAAAA KAT KAU :'(
okayy , aku tak putus asa lagi , then aku bukak fb kau .
kononnya , dapat lah tengok kau tengah buad apa .
tapi kau dah tukar password , wehhhhh !
kenapa macam nii ? kenapaa ?
yeahhh , memanglah kau cakap kau akan BLOCK and BENCI semua ex-2 kau .
tapi takkan aku pun kau nak benci ? kau dah tak sayang aku eh ?
okayyyyyyyyyyyyy , thanks :')
kau tahu tak , dalam semua bf-2 aku , kau jelah yang palingggggggggg
AKU SAYANGGGGGGGGG :(

okayyy , aku cakap sorang-2 and kau mesti takkan baca apa yang aku post ni kann ?
hurmmm , its okayyy --'
nasrul , nak password you , pleaseeeeeeee ?? :(

nak tahu takkk ? sekarangkan , 
AKU RASA HIDUP AKU KOSONG , MACAM ADA SOMETHING WRONG .
nak tahu sebab apaaa ?
SEBAB KAU DAH TAKDE LAHHHH ,
aduhhh , otak LEMB'S sangat ni asal ? hihhh -.-

okayyy , mesti dah tak larat nak baca kannn ?
hikhikhik ^^
habis kau tak fikir pulak aku ni , penat menaip .
tangan dah terangkat sebelah dah ni -____________-
okayyy , last sekali aku nak cakap :
AKU BERAZAM AKU TAKNAK COUPLE DAHH (:
kbyeeeeeeeeeeee


Have Read It Right? Press Button LIKE Okay, TY ♥